amikor kimondom azt amit egyébként nem mondanék ki

Biztos…!!!???

2009/12/16. - írta: Meta Morphozis

Igazából szerintem mindenki elgondolkodik, aki megházasodik, hogy a megfelelő társat választotta e az élet leéléséhez. Én ezen tegnap gondolkodtam el úgy isten igazából és bevallom, hogy hajszálnál is vékonyabb valami választott el attól, hogy megfogom a legszükségesebb valamiket és elhúzok a picsába.

Mi ennek az oka? Az hogy gyakorlatilag felhozhatok egy témára 50 érvet, ha egy sem jut el a másik füléig, vagy lehet hogy addig eljut, de hogy tovább nem, az biztos.
Vannak esték, amikor elvileg kompatibilis egyedek, egyszerűen összeférhetetlenek. Számomra az a nagy kérdés, hogy mikor adják az igazi valójukat. Ilyenkor, amikor semmi sem stimmel, vagy olyankor, amikor minden rózsaszín? Nem tudni, de ez a tegnapi nap számomra rávilágított a következő dolgokra:
  • Nem vonni bele semmibe az életünk párját
  • Meg kell tartani egy privát szférát
  • Ha olyat mond ami nekünk nem tetszik, akkor ráhagyni és nem beszélni vele. Inkább ő ne értse, hogy mi a lófasz van, mint nekem kelljen magyarázkodni, mert abból utána úgy is én jövök ki rosszul.
  • Mindig legyen dugi bankszámlád, ahova elrejtesz annyi pénzt ami az újrakezdéshez kell
  • Ha valamire megkér, úgy kell csinálni, mintha te kibaszott nagy kegyet gyakorolnál, hogy segítesz, mert akkor esetleg elkezdi értékelni amit csinálsz.
 
Tehát úgy gondolom rájöttem, mi a hosszú házasság titka. A saját szféra és a beleszarás. A szeretet kibaszott kevés!! Egyébként meg úgy is itt van minden bölcsesség

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ordog.blog.hu/api/trackback/id/tr81601394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása