amikor kimondom azt amit egyébként nem mondanék ki

Ügyfelek

2020/02/29. - írta: Meta Morphozis

Mint az minden olvasó számára nyílvánvaló: a szolgáltatói szektroban tevékenykedek. Vannak ügyfeleim, kicsik és nagyok, de a lényeg, hogy mindenkit úgy kezelek, hogy csak ő a fontos, azaz nem is fontos, hanem a legfontosabb.

Éppen ebből alakulnak ki a legszarabb szituk, ja meg mert hülye vagyok.

Ugyanis, van olyan nap, amikorra betervezett feladatom van "A" ügyfélnek. Előre megbeszéltük és "A" ügyfél nagyon számít rá, hogy elkészülök. De közben, pont aznap szeretne "B-C-D-E-F-G ... " is csak egy apró információt. Persze van családom és mivel mindenki megbizható és hiteles személynek tart emiatt Ők is hozzám fordulnak a közlési kényszerükkel "1-2-3-4..." családtag. A lényeg, hogy mivel szolgáltató és cuki vagyok emiatt az egész napom a telefonon történő orális szórakoztatással telik. Persze közben "A" vár türelemmel.

Ilyenkor hangzik el a mondat miközben "K"-va vagy "7"-hív, hogy dologozol? Válaszom: - szeretnék. Reakciója: Nem tartalak fel sokáig...

Sajnos nem lehet arról fogalma, hogy előtte már aznap már sokan nem tartottak fel sokáig és mivel mindenkivel elhitetem, hogy fontos számomra a mondanivalója "A"-nak végzndő meló az éjszakába csúszik.

X nap múlva ha meg találkozok valakivel, akkor megállapítja, hogy milyen nyúzott vagyok és pihennem kellene.

Persze következő napra "B"-nek van beállítva munkavégzés, de "A" ugyanúgy felhív a közlési kényszerével. Egyszerűen nem fogják fel, hogy küldjenek e-mailt...

Címkék: munka nemértem
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ordog.blog.hu/api/trackback/id/tr4915497060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása