amikor kimondom azt amit egyébként nem mondanék ki

Hogy is van ez?

2009/03/18. - írta: Meta Morphozis

Aszongya a múltkor a csajom fogorvosa a csajomnak: kedveském, még van 5 lyukas fogad, darabja tizenkétezer. Tegnap aszongya van három lyukas fogad darabja tizenkétezer. Kérdőjelbe fordult a homlokom. Mióta utoljára számolta azóta csak egy fogát csinálja már öt. alkalommal, alkalmanként négyezerért. Rájöttem a fogorvosok köcsögök és nehogy arcba találjam csapni velamelyiket és legyen neki harminckétszer /mertugye annyi foguk van/ száztízezer /mert ugye annyi a fogpótlás/

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ordog.blog.hu/api/trackback/id/tr281009416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tokom 2009.03.31. 14:29:25

Ez nagyon vicces lenne ha nem lenne véresen pénzügyi vonatkozása is. Azt mond amit akar, mert Te nem tudod ellenőrizni, legfeljebb úgy hogy elmész máshová is. Ugyanez az autószerelővel; aki nem ért hozzá annak azt mond amit akar.
süti beállítások módosítása